Uitsluitend kwaliteit en goede service


Banden Specialist & Outlet Lemmer is ontstaan uit passie voor het autorijden en onderscheidt zich door deskundig advies en kennis. 

U wordt vriendelijk ontvangen in ons pand en onder het genot van een kopje koffie kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens kijken wij samen met u wat de beste oplossing van uw probleem is. Als er nieuwe banden nodig zijn zullen we aan de hand van de gegevens van uw auto de juiste banden selecteren. Hierbij laten wij u vooraf weten wat de prijs van de banden is. Mocht tijdens de montage blijken dat er meer werkzaamheden nodig zijn zoals het richten van de velgen zullen wij u dat laten weten. Op deze manier weet u vooraf wat u betalen moet. Vervolgens worden de banden gemonteerd, gebalanceerd en kan de auto uitgelijnd worden. Is er een velg krom, dan kan deze meteen gericht worden. Zo kunnen wij garanderen dat de auto perfect rijd.

Het kan zijn dat tijdens de technische inspectie blijkt dat banden scheef afslijten. Een oorzaak daarvan is vaak een verkeerde uitlijning van de auto, gebreken aan het onderstel of een schade verleden. Wij zullen u hierop wijzen en de mogelijkheid bieden om de auto door ons te laten uitlijnen en repareren. Wij doen dat op onze supermoderne 3 dimensionale uitlijn en uitweegbrug. Mocht u daartoe overgaan krijgt u van ons een rapportage van de uitlijning. 

Al deze aspecten maakt het dat u auto weer prettig rijd en u zult zeker het verschil merken.

Dit maakt Banden Specialist & Outlet Lemmer tot de banden specialist van Friesland.

Wij kunnen bijna elk merk autoband voor u leveren. Voor grote en kleine auto’s maar ook speciale banden voor BMW, Porsche, Audi, Mercedes, Volvo, Ferrari, Lamborgini Aston Martin of Jaquar. Deze banden komen rechtstreeks uit de fabriek waardoor we altijd de beste band monteren en niet een oude autoband die maanden lang klem heeft gelegen in een zeecontainer bij 70 Graden of jaren in een magazijn.

Deze autobanden zijn dan voorzien van de codering van de fabrikant. Denk dan bv aan MO, AO, VOL enz. MO staat bv voor Mercedes Only, NO, N1, N2, N3 voor Porsche Only, vooral terug te vinden op de banden van Michelin, Continental Bridstone of Pirelli. Zo wordt de kwaliteit gerangschikt. 1e, 2e, 3e keuze.Het is dus belangrijk om te bepalen welke kwaliteit u wilt en nodig heeft.

Maar ook de afvalberg van gebruikte autobanden is gigantisch. Autobanden van sloopauto’s, demo banden, autobanden van schadeauto’s of afgedankte reservewielen die nooit zijn gebruikt. Dat zijn banden die een tweede ronde verdienen.

Zo kunnen we goede merkbanden verkopen voor een fractie van de nieuwprijs en het milieu ontlasten. Voor iedere klant de juiste band.

Duurzaam staat hoog in het vaandel bij Banden Specialist & Outlet Lemmer en deze passie proberen wij ook in onze service te laten.

Passie maakt het verschil

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

U kunt bij Banden Outlet Lemmer al vanaf € 25,- per band slagen!

Alle eerste keuze gebruikte autobanden die wij verkopen zijn getest en gekeurd en hebben een minimale profieldiepte van 5 mm. Kiest u uiteindelijk wel voor ons nieuwe (merk) autoband dan kan dat tegen hele scherpe prijzen

Reparatie, balanceren, uitlijnen, uitwegen en velgen Richten.

Ook kunnen autobanden en velgen worden gerepareerd, gericht, gebalanceerd, of verwisselt Banden Specialist & Outlet Lemmer uw zomer- en winterbanden. Tevens  kunnen uw autobanden met of zonder velgen gratis of voordelig worden opgeslagen.