[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.10.2″ background_color=”#120f8b”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.10.2″ src=”http://www.bandenoutletlemmer.nl/wp-content/uploads/2018/07/banden-outlet-lemmer-pand.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.10.2″]

Opening van Banden Outlet Lemmer

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.10.2″ src=”http://www.bandenoutletlemmer.nl/wp-content/uploads/2018/07/banden-outlet-lemmer-werkplaats.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.10.2″]

Op zaterdag 14 april 2018 opent Banden Outlet Lemmer officieel haar deuren. Tussen 10 uur en 14 uur is iedereen van harte welkom aan de Houtsaachmole 15a, tegenover de Welkoop, om kennis te maken met het nieuwe bedrijf van Frans van Hettema. De doelstelling is simpel; duurzaam, veilig en voordelig. Duurzaam begint bij werken in een energiezuinig en goed geïsoleerd bedrijfspand met lichtkoepels, en led verlichting.

We willen de markt kennis laten maken met Ecocover Duits banden met TÜV keurmerk, demobanden, waar minder dan 5Km mee is gereden en vaak de stikkers of lijmresten van de stikker nog op zitten en gebruikte autobanden, aldus Frans van Hettema. De afvalberg van gebruikte autobanden is gigantisch. Banden van sloopauto’s, banden van schadeauto’s of afgedankte reservewielen die nooit zijn gebruikt. Dat zijn banden die een tweede ronde verdienen. Zo kunnen we goede merkbanden verkopen voor een fractie van de nieuwprijs en het milieu ontlasten. En dit al vanaf € 25,- per band! Alle 1e keuze autobanden die wij verkopen zijn getest en gekeurd en hebben een minimale profieldiepte van 5mm.

  • Wist u dat er nieuwe banden van topmerken worden verkocht met een profieldiepte van 6,7mm.
  • En dat de eerste 2mm het snelst slijten?
  • En dat we samen veel CO2 en water kunnen besparen door gebruikte banden een 2e leven te geven?

Daarom is iedereen van harte welkom om het assortiment te bekijken en gratis en vrijblijvend zijn huidige banden te laten controleren. Kiest men uiteindelijk toch voor een nieuwe (merk) autoband dan kan dat tegen hele scherpe prijzen.

Ook kunnen banden worden gerepareerd, gebalanceerd, of verwisselt de Banden Outlet Lemmer uw zomer- en winterbanden en kan een set banden voordelig worden opgeslagen.

Voor meer informatie www.bandenoutletlemmer.nl of 0514 – 569 289

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.